Gott nytt år!

Vi är på Pizza Hut och ska käka lunch, sen ska vi gå och handla gottis till ikväll. Hoppas ni får en bra avslutning på året!


Dagen till ära ställer pappan upp på bild :)

Sömn...

Jag kan inte sova. Det är inte likt mig, jag kan sova vart som helst.. Finns bildbevis på mina föräldrars dator. Mig sovandes på flygplatser världen över, stränder, båtar, bilar, bussar, flygplan och ja till och med på Disney World i Orlando (nä, jag var inte 3-4 år, jag var 17)... Så jag är inte helt bekväm med det här att inte kunna sova bara för att.

Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Adrian har verkligen fått in tekniken på att vända sig mage -> rygg, men rygg -> mage är svårare. Så roligt att se hans försök, men speciellt glädjen när han lyckas! :)


Vart tar tiden vägen?


Adrian två dagar 1/9


Adrian fyra månader 30/12

Är det inte det ena så är det det andra

Nu börjar jag tröttna på att vara halvkrasslig. Först förkylning med feber, sen ont i lungan och nu har hela halsen svullnat upp och gör ont. Så idag får vi helt enkelt hålla oss inne så jag får kurera mig. Te med honung, c-vitamin och vila för hela slanten och förhoppningsvis gör det susen.

...

Det blev en prommis och en tripp till liljeholmen ändå.. Tyckte jaggjorde en lyckad runda, kom hem med ett Linnea och en mobil men hade inte gjort av med en krona :) Hade ett presentkort på Cubus, och sen så var det dags att förlänga/förnya mitt abonemang och då fick jag en mobil också. Det blev en HTC Sensation och än så länge är jag SÅ nöjd. Den flyter på bra mycket bättre än vad min LG Optimus 2x någonsin har gjort! Nu är det läggdax för en trött mamma. Godnatt!

Godmorgon!

Mår lite bättre idag, även om jag inte är helt på topp. Funderar på om jag är tillräckligt pigg för att åka till Liljeholmen och kika. Egentligen vet jag svaret men jag orkar inte sitta hemma, är sååå bored. Adrian med. Han sitter i babysittern och klagar högljutt... Men vi får nog vara hemma ändå. Det går trots allt en massa avsnitt av Awkward på MTV så helt hemskt är det ju inte. Och Adrian kan jag nog glädja med lite sång, prat och en napp. So we‘ll manage. Vad gör ni idag?

...



Dags att bränna bort den där julskinkan sa Adrian och satte igång med armhävningarna.. :)

Onsdag

Halloooj.. I‘m in P A I N.. Ont i vänster lunga när jag andas djupt. Tror att det bara är lungsäcksinflammation som jag haft flera gånger förut, så jag avvaktar med läkarbesök. Adrian har varit kinkig hela dagen, hoppas verkligen han slipper bli sjuk! Snart kommer i alla fall pappan hem, då blir det middag och viiiila så får han hänga med kinkig bebis :)

God fortsättning!

Hoppas ni haft en toppenjul, det har vi! Blivit bortskämda med massa klappisar, god mat och fint sällskap! Kom hem från mina föräldrar först idag. Vi har tagit det lugnt mest hela tiden förutom idag då vi var förbi Farsta centrum en sväng och spanade in rean. Hittade N A D A. Så plånboken är nöjd iaf!


Såhär glad blir man när man får sitta i vagnen!


Nu ska jag lägga mig bredvid min snosande son och viska i hans öra att han är jordens finaste och att mamma älskar honom. Godnatt!

Adrian har ordet


Tillfälligt ur balans

Vi sover dåligt här hemma. Riktigt dåligt. Jag är sjukt trött men har svårt att somna och Adrian vaknar fler gånger per natt än han någonsin gjort. Så som ni förstår är vi lite ur balans såhär lagom till jul... Imorgon ska vi i alla fall ta oss iväg på föräldragrupp och den här veckan är det matsnack.. Ska bli inttessant! I övermorgon ska vi julbaka hos finaste Emelie och sen åker vi hem till mina föräldrar torsdag kväll eller fredag. Tänk att det redan är jul igen. Ska försöka uppdatera bloggen mer de kommande dagarna men nu måste jag försöka sova. Godnatt peeps!

Tjenixen!

Vi har haft en supermysig dag hos Jessica och Tyra. Väl hemma busade Adrian lite med pappan innan läggdax. Då ville han promt inte sova. Så vi har haft lite skrikfest ikväll igen. Nu ligger han och vrider och vänder sig men somnar nog strax ändå. Jag är trötter så är nog läggdax för mig med snart. Men först - film på trean :))


Tunnelbanefärd

Godmorgon peeps! Vi är ute och far idag igen, på väg till Jessica & Tyra. Smarta mamman glömde packa blöjor så det får vi köpa när vi är framme hos dom. Innan dess har vi en lååång tunnelbanefärd framför oss. Men jag hittade en ipod hemma som jag TROR är samma som jag tappade bort för TRE år sedan. I alla fall ligger typ all min musik på den + en massa annat. Troligtvis är det någon av pappans småbröder som “lånat“ den ett par år och nu glömt den hos oss haha. Too bad for them.

Onsdag

Vi hat haft en toppendag :) Först hängde vi på öppna förskolan med Ebba&Ture och Maya&Mio, Sen lunchade vi med Ebba&Ture och sen har vi shoppat lite. Jag och pappan brukar inte ge varandra julklappar, men han hade köpt till mig sa han så nu har jag köpt till honom också. Unnade mig en julklapp till mig själv också, det var nämligen 50% på Belle Shoes så jag köpte ett par varma stövlar. Nu är jag rustad när kylan slår till på riktigt!

Väl hemma möttes jag av en nystädad lägenhet och ett par påsar ren tvätt. Ibland är han rätt bra den där pappan :) Så jag har ägnat kvällen åt att vika tvätt. Nu ska jag strax krypa ner i rn helt renbäddad säng (typ det skönaste som finns), men först ska jag se klart Fools Gold som går på femman. Imorgon är planen att träffa Jessica&Tyra, det var aaaalldeles för länge sedan!

Godnatt!

Godmorgon!

Vi sitter redan på bussen, Adrian sådär måttligt glad över att ha blivit väckt imorse. Idag ska vi leka på öppna förskolan i Liljeholmen. Undrar vad Adrian tycker? När vi var i Farsta förra gången var han ju inte alls lika “med“. Men han tycker ju föräldragruppen så det ska nog gå bra! Have a nice one!

...


Tjoflöjt!

Vi kom hem för en stund sen efter ett par mysiga timmar i stan med Michaela. Kan stolt meddela att när jag hämtat ut ett par paket på posten är jag klar med alla julklappar! Hur underbart är inte det? Förra året var jag ute på självaste julafton och köpte julklappar- and I learned my lesson!


Finaste fina ♥

Glad Lucia

Vi sitter i soffan och morgonmyser. Älskar mornarna med Adrian, att vakna upp av att min finaste grabb ligger och skrattar är världens bästa väckarklocka! Sen är han alltid som gladast och snackigast på morgonen, så otroligt gosigt!


Adrian äter pepparkakgubbe.. Caught in action ;)

To me you are perfect ♥


Filmmys

Jag glömde helt bort tiden så en övertrött Adrian har haft skrikfest här hemma.. Äntligen har han somnat för natten, typ 2 timmar för sent.. Nu fortsätter vi iaf vårt Rockymaraton, tredje filmen börjar nu :)

På bussen

Nu är vi på bussen på väg hem igen.. Hittade hyllan vi skulle ha och lite julklappar till Adrian och till pappan.. Vi passade på att storhandla på Willys också, men det fick pappan åka taxi med. Är i valet och kvalet om jag ska hoppa av och hämta ut paket men är trött och hungrig så det får nog bli imorgon istället. Imorgon ska vi fika med finaste Mikamela också - MYS!

12/12

Hallå där!
Vi har varit hemma och städat och fixat hela dagen, men nu är vi på väg mot Liljeholmen. Jag tänkte kika om jag hittar någon hylla till duschen, och sen blir det nog en sväng in på Kappahl också.

Idag har förresten Adrian namnsdag för andra gången i sitt liv, han heter nämligen Alexander i andranamn/mellannamn eller vad det nu heter.. Så grattis min älskade lilla skrutt! :)

The Italian Stallion

Vi kör filmrace här hemma, Rocky Balboa för hela slanten. Me like!

Adrians julkalender 7-11/12


Tomte :)

Igår tog min kära kusin Evelina massa fina bilder på Adrian, dagen till ära i tomteluva. Målet var ett julkort, och vi fick till ett superfint! Här är några av bilderna, luvan var måttligt populär...




Fy mig!

Jag är asdålig, jag vet... I onsdags var vi iväg hela dagen, i torsdags var jag D-Ö-D och sen har vi spenderat helgen hos mamma och pappa.. Nu ska vi snart åka hem och då har jag cathing up to do med julkalendern, 5 dagar närmare bestämt. Då kan jag i alla fall inte skylla på att jag inte har något att blogga om!

Tisdag

Hallå där. Vi har hängt hos min farmor hela dagen och hjälpt till att färdigställa hennes badrum. SÅ fint! Precis när det vart klart där fick jag reda på lite tråkiga nyheter så det blev en sväng förbi min mormor också. Nu är vi äntligen hemma, Adrian vaknade när vi kom innanför dörren men sover igen efter pyjamas och lite tutte. Jag ska också försöka sova strax... Imorgon är det föräldragrupp på BVC som gäller. Babymassage står på schemat, blir intressant med tanke på att Adrian varken gillar att ligga på rygg eller att vara naken.. Hmm..

Adrians julkalender 6/12


Inspektion av morgonens paket...


Som innehöll världens sötaste lilla grodprins!
Mycket passande då Adrian i magen kallades Grodan
Och numera går under namnet Prinsen!

Adrian har ordet



Tjabbaaa! Hur mår ni idag? Här är jag på världens bushumör! Gymmet är inte så kul, men när mamma sitter och gör roliga miner och ljud då kiknar jag av skratt! Det är tur att jag har en så tokig mamma som gillar att leka med mig.

Idag har vi varit i Liljeholmen också. Mamma försökte hitta varma skor, men tydligen fanns det inga fina. Däremot fanns det finfina och billiga kläder till mig, så jag fick två nya bodys och två par strumpor från Cubus (ta tre betala för två) och mamma köpte två linnen till sig också. Men nu är vi hemma igen vilket är rätt skoj det med, här hemma har jag ju alla mina leksaker. Nu ska jag leka lite mer. Puss på er!

Adrians julkalender 5/12



Klistermärken med namn! Tack mormor!

Godmorgon!

Eller ja, Adrian tyckte det var morgon redan vid 4 imorse. Strax efter sex somnade han i alla fall om, thank god och nu har vi precis vaknat igen.. Adrian ligger och snackar med pappan och jag ska fixa frukost. Vet inte vad vi ska hitt på idag.. Några förslag?

Adrians julkalender 4/12


En söt liten goseapa!

Baka baka liten kaka :)



Såhär söta blev pepparkakorna jag bakade imorse. Tycker pepparkakor med kristyr är ruskigt gott, men tyvärr är jag allergisk mot ingefära och mår skit när jag äter dom. Vilket jag inte kunde låta bli när jag bakade.. Så jag har mått skit i eftermiddag tills jag fick tag på en allergitablett. Inte riktigt värt det..

Nu är jag i alla fall snart hemma, sitter på bussen. Hemma ska jag krypa upp i soffan med en kopp te och se om det är något bra på tv. Puss på er!

Sitta som en stor pojke



Träna litegranna :) Än orkar han bara ett par minuter, sen tippar han åt sidan.. men snart så :) (Jag är ju inte hemma så dagens julkalender kommer nog först ikväll.)

Natti

Ja, Adrian sover ju sen länge men nu är det dags för mig att sova också. Godnatt!


Finns inget bättre än att se sitt barn sova sött ♥


Du är ljuset i mitt liv ♥

Pepparkakshus

Jag och Adrian är hos mina föräldrar och hälsar på. Tanken var att vi skulle åka hem men vädret är hemskt så vi lånar soffan inatt. Eller jag lånar soffan, Adrian sover ju såklart i vagnen. Jag hade tänkt baka pepparkakor, men det blev så sent så hann bara med pepparkakshuset. Får baka imorgon istället :)


Adrians julkalender 3/12

Idag var det ett par svarta mjukisbyxor i paketet. Superbra då Adrian vuxit ur sina enda svarta byxor. Tack mormor!

Fredagsmys

Adrian sover för natten, pappan är och handlar chips och cola, om en halvtimme börjar Idol och fredagsmyset kan börja.. Men först: Postkodsmiljonären.

Från mina fina arbetskamrater :)


Adrian har ordet

Hej bloggläsare!
Idag väckte mamma mig för att vi skulle gå till hennes gamla jobb och hälsa på. Hon verkar inte fatta att när hon väcker mig blir jag jättearg. Det är ju faktiskt jag som bestämmer här hemma, när ska hon inse det? Mamma klädde i alla fall på mig snabbt så att jag kunde sova vidare. När jag vaknade igen så var det massa människor som ville titta på baaaara mig. Insåg direkt att det var dags att slå på charmen så jag bjöd på massa leenden! Mamma bjöd på fika medans jag flirtade och charmade vidare. Jag tror det lönade sig för jag fick ett stort paket fyllt med fina grejer! Ska be mamma visa er sen! Men sen blev jag så trött och då tyckte mamma att det var dags att åka hem.

På vägen hem gick mamma in på babyproffsen för att fixa något med min vagn, då tyckte jag att det passade bra att skita ner mig hohooo vad kladdigt och gött det va! Som tur var så så hade dom ett skötrum där så jag slapp outa mina privata delar mitt i butiken. Alla som känner mig vet att jag är lite blyg när det gäller sånt. Speciellt min BVC tant har fått höra vad jag tycker om att vara naken! Efter det sov jag i alla fall gott tills vi kom hem igen.

Nu ska jag lägga mig på min pappa och snacka lite skit med honom! So long suckers!

Adrians julkalender 2/12



I dagens paket fanns en napp med en söt panda på :) Tack mormor!

Godkväll!

Sitter på bussen just nu, på väg hem från Emelie. Har blivit bjuden på kaffe, middag och mys i soffan med massa prat, mysigt värre! Nu är Adrian redigt trött och lär somna som en stock hemma.. Jag själv ska ännu en gång försöka komma i säng tidigt, för det misslyckades jag med igår igen.. Adrian har lagt om sina rutiner helt och sover inte längre 6+6 med mat emellan utan typ 7+2+2... Hoppas det är en fas som rättar till sig snart!

Torsdag

Torsdag och 1 december idag.. Tiden går lite för snabbt nu känner jag. Igår blev Adrian 3 månader, om bara lite mer än 3 veckor är det julafton och strax efter det startar ju ett helt nytt år.. Hm..

Idag ska vi i alla fall mysa med Emelie och hennes grabbs. Hon kommer och plockar upp oss när hon hämtat Lukas på dagis och sen ska vi hem till henne och mysa :) Imorgon gör vi ett nytt försök att hälsa på på mitt jobb, det har blivit inställt två veckor i rad så får hoppas att det blir av nu!

Adrians julkalender 1/12

Dags att öppna första paketet.. Först måste det såklart inspekteras av Adrian..



I det fina paketet låg en mycket passande body! Tack mormor :)



(Ber om ursäkt för dom usla redigeringarna men min mobil tar helt hemska bilder idag...)

RSS 2.0