Ny kategori



Imorgon drar jag igång en ny kategori på bloggen, Adrians mormor har nämligen gjort iordning en paketkalender åt honom (nej nej, hon skämmer inte alla bort honom...) Fattar inte hur hon lyckats hitta så många småpaket, har nämligen ingen aning om vad som är i paketen, det jag kan komma på i den storleken är typ nappar och strumpor? Haha :) Tänkte det kunde vara kul att lägga upp vad som är i paketen varje dag iaf :)

På tal om jul så köpte jag de första julklapparna idag, känns skönt att ha satt igång!

Min prins


Goddagens!

TjabaTjena! Blöh vilken seg dag. Mår illa och har sjukt ont i magen. Adrian har däremot bjudit på solskenshumör. Min lilla prins! Vi har inlett spjälsängsträning idag. Annars sover prinsen i liggdelen till vagnen men känns bäst att vänja honom vid spjälisen INNAN han växer ur liggdelen även om det lär dröja för lillstrumpan. Han verkar dock inte tycka det är någon bra idé alls, inte alls lika mysigt som liggdelen ju..! Nu är det strax middag här hemma och senska jag försöka lägga mig tidigt idag...

Hello Monday!



Det blev inte av att tända ljus igår, men nu så! Idag har vi mest tagit det lugnt, var iväg en sväng och fikade med Adrians farmor bara. Nu sover Adrian sen lite mer än två timmar tillbaka och jag har precis kollat på Jurasic Park III.. Gud så drygt det är att kolla på film på TV, det är ju reklam hela tiden! Snart läggdax för mig med tror jag men inte riiiktigt än...

Godkväll!

Vi har varit på adventmiddag hos min mamma - mysigt värre! :) Nu ska vi kolla på film, det blir "Son of no one" med Al Pacino och Channing Tatum.



Lagom ansträngande söndag!

Barnstol a la 1982



Den här fina stolen har båda mina syskon och jag haft som små! Nu har mamma piffat till den och målat den vit och sytt en fin dyna till. Perfekt att ha när vi är här och hälsar på! :)

Adrian har ordet



Godmorgon folket! Här ligger jag och kikar lite. Mormor har köpt den här grejen till mig, hon säger att det är ett gym. Ja, här kan man ju ligga och filosofera lite, men gymma vet jag inte. Mycket roligare att prata med figurerna där uppe!

Igår var mamma på bio. Säger hon i alla fall, jag märkte då inte att hon gick och hon var hemma när jag ville ha mat. Så jag vet inte, jag tror allt hon luras med mig!

Nu säger mamma att det är dax att sova middag.. *gäsp* zzzZzZzz

Fredag

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er? Tycker ni är usla på att kommentera! Idag ska vi åka till mamma/mormor. Hon ska passa Adrian ikväll också så ska jag och A gå på bio. Är lite smånervös men om Adrian håller sina rutiner så komme han sova och inte ens märka att jag är borta.. I värsta fall får jag åka hem.. Men håller tummarna för att det går bra!

Nu ere jul igen, nu ere jul igen!

Eller ja, inte riktigt då.. Men vi har tjuvstartat lite och satt upp stjärnor och ljusstakar i fönsterna. Gav mig på ett försök till att fotografera julkort också. Adrian tyckte inte alls om det, vaddå mössa inomhus liksom? Det halvdanna restultatet ser ni här:



Hm... Vi får nog helt enkelt göra ett par försök till. Kanske kan lura hit min kära söta lilla kusin som är duktig på att fotografera? Tur att vi är tidigt ute i alla fall!

På väg hem

Nu är vi på väg hem igen. Svängde in på Lidl och handlade massa gottis jag ska unna mig när jag kommer hem och intar soffläge. Chips, Cola, Chokladtomtar, Chokladpudding.. Ska man vara onyttig kan man lika gärna gå all in! För att få lite annat än socker i magen köpte jag serranoskinka och minibaugetter. Lär väl väga ett par kilo mer imorgon men det är jag värd. Typ. Inte alls men det låter bra!

Adrian har ordet



Godmorgon, här ligger jag och är söt! Snart ska jag och mamma ut och gå. Eller ja, det är ju mamma som får gå för det kan inte jag än. Men det är rätt skönt för att sova i vagnen är så mysigt. Idag ska jag och mamma till tanten som brukade kolla så att jag mådde bra när jag var i mammas mage. Sen vill nog mamma bara vara hemma. Det är synd om mamma för hon är sjuk, hon låter konstig när hon pratar och gör massa konstiga ljud. Lite läskigt tycker jag!

Nä, nu kommer mamma och ska sätta på mig mössa, usch! Bäst att protestera högljutt! Uuuuääääää!

Tvättdag

Jepp, idag är det dags att ta tag i tvättberget som fyller klädkammaren.. Hatar att tvätta i vår tvättstuga men det måste ju göras.. blä! Sen ska jag unna mig lite donkenmat, är sjukt sugen på nuggets (fy mig!)


Prinspojken sussar sött medans mamma sliter :)

Söndag

Godmorgon! Söndag idag.. åkte aldrig till mormor och farmor igår så gör kanske det idag.. Grannen hade fest igår så jag somnade sent. Har fått ett par timmars sömn men känner mig inte riktigt levande så får nog sova middag med Adrian idag.. Vad ska ni hitta på idag?

Finns ingenting på denna jord som betyder mer än du ♥


Höstmys



Krypa upp i soffan med en kopp te, ett par digistivekex och ett avsnitt Vampire Diaries - vardagslyx!

Just det..

Igår vände sig Adrian från mage till rygg för första gången.. och andra :) Tror inte direkt att han gör det medvetet men som mamma blir man ändå helt sjukt stolt!

Lördag

Har varit lite dålig uppdatering här. Ovanligt va?

I torsdags var vi på Ikea med Emelie, Ruby, Isabell och deras små. Vi åt god (och billig) frukost och vandrade sen omkring ett par timmar. Blev en sväng förbi Toys'R'Us också.

Igår skulle vi åkt till mitt jobb men då det bara var två personer på ekonomi där så blev det framflyttat till nästa vecka istället.

Ian sover just nu men när han vaknar och har ätit tänkte jag röra mig mot min mormor och farmor och hälsa på.

Bild från imorse.. Mammas starka älskling!

Philps Avent Napptermometer



Nu har jag testat napptermometern lite. Den stämmer inte med en rumptermometer som ju ska vara det mest "korrekta" sättet att ta temperaturen. Dock så verkar den än så länge alltid visa 0,8 grader lägre än rumptempen, så det är ju lätt att lägga till. Måste dock nämna att rumptempen man fick med är ruskigt snabb (5 sek) och bra, så att använda nappen känns rätt onödigt då den tar ca 2 min. Kommer dock ha napptemometern med mig i skötväskan om man skulle behöva ta tempen när man inte är hemma.

Betyg: ♥♥ ♥♥♥

Godmorgon onsdag!



Adrian har snörvlat rejält inatt och blivit lös i magen så jag tror allt att vi har en förkylning på g här :( Alltså, ingen fika idag, vi ligger kvar i sängen och kollar på vampire diaries istället!

Africa United

Ikväll blir det film igen. Provar att hyra via SF Anytime, funkar riktigt smidigt! Kommer nog inte blogga mer ikväll, är som sagt redigt trött. Imorgon blir det fika med Jessica och Tyra, skönt med dagar när man kommer iväg lite, blir lätt segt och trist att vara hemma hela dagar. Men... Godnatt för idag, hörs (skrivs) imorgon!

Tröttis!



Jag har en trött liten tigerunge här hemma som får hoppa i säng redan nu!

Föräldragrupp

Det var riktigt trevligt på föräldragruppen! Det var sex bebisar, sex mammor och två pappor. Det diskuterades allt möjligt - förlossning, första tiden hemma, oro, förväntningar m.m. Efteråt blev det en långpromenad längst vinterviken till midsommarkransen där två bebisar hörde hemma och vi tog bussen den sista vägen hem. Mycket trevlig dag men nu är jag helt slut!

Soul Plane


Bild lånad härifrån


Riktigt rolig film om man är lite övertrött och vill se en film som inte kräver att man tänker över huvud taget. Vilket jag var. Så jag skrattade. Mycket!

Betyg: ♥♥♥ ♥♥

Godmorgon!

Jag och Adrian har gjort oss klara för att åka på föräldragrupp på BVC, gick lite snabbare än jag trott så nu hinner jag ju till och med blogga!


Efter en påminnelse från Jessica kom jag ihåg att jag har en blogg..

Ojoj.. Nu var det en hel vecka sen jag skrev sist. Fy på mig!

Veckan som gått har väl inte vart den bästa, jag kände mig hängig hela veckan och låg sen sjuk fre-sön. Idag känner jag mig mycket bättre, skönt nog. Att ha feber och ta hand om Adrian var ingen hit, men det gick ju det med.

Imorgon ska vi på föräldragrupp på BVC. Ska bli kul att träffa lite andra mammor/pappor i samma område. Var inget speciellt vi skulle prata om den här gången utan mest presentation av oss själva och våra bebbar. Mysigt i alla fall!

I brist på annat bjuder jag på en bild på Adrian från imorse. Så trist med bildlösa inlägg!


Måndag


Adrian t.v. och Albin t.h.


Idag har vi hängt med Emelie och Albin hela dagen. Började med att åka till Liljeholmen, in på Ica för att köpa blöjor (nu kör vi på Huggies ett tag framöver!), kaffe och mjölk, vidare till BVC för att kontrollväga Adrian (5460 gram, +360 gram på 2 veckor!), köpa nya nappar och sen hem till Emelies fina hus! Fika och skitsnack tills hennes storkorv skulle hämtas på dagis, och sen mumsig lasagne till middag! En helt lagom slapp måndag helt enkelt!

Imorgon tänkte jag ringa mitt gamla jobb och se om dom har tid för lite bebisbesök. Klipper ju tungan på onsdag och räknar inte med att vara talför på ett tag efter det! Men först är det dags för lite sömn - Godnatt!

Movienight

Möttes återigen av ett städat hem - sååå skönt! Nu ska vi kolla på film, det blir filmen Soul Plane med bland annat Method Man och Snoop Dog, den ska vara riktigt rolig har jag hört!


Bild lånad härifrån


(Anledningen till att det inte kommit någon recension av Kung Fu Panda 2 är för att jag somnade när vi kollade på den... Inte för att den var dålig men jag var sååå trött. Återkommer när jag sett slutet!)

På väg hem

Nu sitter vi inpackade i bilen och är på väg hem igen. Väl hemma blir det väl städning, för troligtvis har ju inte lägenheten städat sig själv den här helgen heller tyvärr.. Hörs senare :)

Alla Helgons Afton

Idag är det ju Alla Helgons Afton. Eftersom vi är på landet så blir det ingen tripp till kyrkogården i år utan vi tänder ljus för våra bortgångna här istället. I vanliga fall brukar vi gå till Skogskyrkogårdens minneslund, och de senaste åren även till Strandkyrkogården. Hur "firar" ni Alla Helgons Afton?


Skogskyrkogårdens minneslund
Bild lånad härifrån

<3



Mammas starka kille!

Guten Morgen!

Vi sitter fortfarande rätt nyvakna här på landet. Adrian bestämde sig för att sova hela 11 timmar i ett svep inatt - duktiga killen! Jag vaknade dock vid fem och låg och väntade på att han skulle vakna ett bra tag, dumt nog. Nu ska jag käka frukost strax, plutt sitter hos sin morfar och stirrar på en lampa som tydligen är väldigt intressant. Efter frukost ska jag nog locka med mormorn på en promenad. Har med mig bärsele så jag slipper dra vagnen i backarna här. Trevlig lördag, gott folk! :)

Philips Avent Napptermometer



Adrians mormor har köpt en napptermometer till honom. Hört både bu och bä om dem, återkommer med recension!

Landet

Jag och Adrian har åkt ut på landet över helgen. Kommer väl blogga lite men händer ju inte allt för mycket skoj här ute ^^ Skönt dock med lite avlastning, Adrians mormor och morfar har saknat honom så han hänger med dom mest hela tiden.

Rutiner

Är rätt nöjd med de kvällsrutiner vi fått in nu...

19-20 Pyjamas och mat
20.30-02 Sova
02-02.15 Mat
02.15-08 Sova

Ibland slänger han in ett mål till runt 05, men då sover han oftast till 09.Tycker det är perfekt med lite egentid på kvällen, och någon sömnbrist kan jag ju absolut inte klaga på!


Hallå Hej!



Vi är precis hemkomna efter en trevlig dag på stan med Jessica och Emelie. Vi började med asiatisk lunchbuffé och fikade sen på Waynes. Nu är vi rätt slut båda två och tänkte bara slappa i soffan ikväll!

Underbart förresten att man nu kan lägga upp bilder med mobilen, det blir så mycket roligare att blogga då!

Godnatt!

Det blev ingen film ikväll, det får bli imorgon istället. Nu är det läggdax för den här mamman också - det är ju trots allt en dag imorgon också. Då blir det mysig fika med finaste Jessica&Tyra och Emelie&Albin! Bäst!

Filmer..

Det blir film nästan varenda kväll här hemma nu för tiden. Så lär hamna en del under kategorin recensioner. Ikväll blir det Kung Fu Panda 2 :)

Skötbordet

Adrian har alltid hatat skötbordet och att byta blöja - tills han upptäckte mobilen som hänger över skötbordet. Nu ligger han mest och skrattar och snackar med apan, elefanten och lejonet. Skönt för både mig och honom att det blöjbytena blivit lite trevligare!

Season of the witch

Bild lånad härifrån

Filmen vi skulle se sist jag bloggade var för övrigt ruskigt dålig. Bara så ni vet!
Betyg: ♥♥♥♥

Tillbaka...

Ja, jag är tillbaka. Tillsvidare.. Vi får se helt enkelt :) Men kommer slänga in ett inlägg då och då i alla fall!

RSS 2.0