Packar

Håller på och packar ihop här hemma för vi ska ut på landet över helgen. En sak jag tänkt på är hur mycket packning som ska med bara man ska bort ett par dagar.. det är vagn, bilbarnstol, blöjor x antal ombyten, leksaker osv osv... Vet inte riktigt hur vi ska sova där borta, hoppas på att Adrian går med på att sova i vagnen för vi har ingen spjälsäng där ute än (den som ska ut dit i vår/sommar står hos mina föräldrar just nu eftersom vi är där mer än på landet). Men det löser sig nog. Vad ska ni göra i helgen?

Finbesök

Vi har haft finbesök här hemma, två av pappans vänner har varit här och hälsat på och myst med Adrian, fikat och snackat lite skit :) Kul att träffa folk man inte sett på ett tag som man umgåtts mycket med förr. Adrian var på ett strålande humör.. nu däremot så är han helpigg trots att det egentligen är läggdax. Så vi har tagit en paus i sövandet och han sitter för tillfället helnöjd i babysittern (han har kommit på hur han kan få ordentligt med gung och det är tydligen superkul).. Så ja, våra rutiner är helt åt skogen just nu, men när han väl sover för natten så sover han oftast bra så jag ska inte klaga.

Nu ska jag fortsätta se filmen på trean, sen är det läggdax. Godnatt!

Livet innan Adrian

Jahopp vad gör man nu då? Maten är uppäten, lägenheten städad och Adrian sover med pappan... Vad gjorde man innan man fick barn?

Inte för att skryta men...



... Jag har världens finaste unge!

God fortsättning

Hoppas ni hade ett fint avslut på 2011 och en fin början på 2012. Vi firade inget nämnvärt utan myste i soffan mest hela kvällen. Adrian sov dock vid tolvslaget och missade alla fina raketer och lyktor som lyste upp himlen.


Finns inget finare än att se sitt barn sova tryggt...

RSS 2.0