Film

Ikväll kollar vi på film. Det blir Season of the witch. Aldrig hört talas om den men den verkar bra!


En lite gladare bebis

Mammas lilla hjärtegull börjar nu bli sig själv igen. Idag har vi haft finbesök av mina fina kusiner och deras mamma. Så himla kul att träffa dom, det sker alldeles för sällan. Imorgon ska vi till mormor/gammelmormor och hälsa på, och sen på middag hos mina föräldrar tror jag. Dom saknar Adrian nu när vi flyttat hem igen och jag tror bestämt att han saknar dom också!

Ledsen bebis

Var lite väl naiv när jag skrev det förra inlägget.. När bedövningen slutade verka var Adrian inte alls lika glad.. Därav dålig uppdatering, återkommer när han mår bättre!

Då var det klart!

Tungband klippt och klart! Tog ett par sekunder bara och blödde bara liiite. Nu är pluttis lite kinkig men verkar inte ha så ont, han har både ammat och nussar på nappen iaf! Passade på att boka en tid för att klippa mitt eget tungband när jag ändå var där, det klippte dom nämligen alldeles för lite på när jag var liten. Nu kanske jag kan lära mig säga R ordentligt haha!

Inte mänsklig

Nej, vid den här tiden känner vare sig Adrian eller jag oss mänskliga.@ Iväg till farbror doktorn och sen hem och krypa ner i sängen igen!

Godnatt..

och med att vi måste upp tidigt för att gå till läkaren imorgon så borde jag lagt mig för länge sedan, men jag har njutit av att bara vara hemma igen. Men nu måste jag sova om jag ska komma upp över huvud taget.. Godnatt!

Glad överaskning

Gissa om jag blev glatt överraskad när jag kom hem till ett städat och rent hem? Det är i alla fall superskönt att vara hemma. Adrian sover och vi ska äta Tacos framför Desperata Hemmafruarna mys!

Time to go... home!

Nu ska jag packa det sista, sen är det bara att vänta på att min papi kommer hem och kan skjutsa oss.. Har av någon anledning massa mer saker nu än vad jag hade när jag kom hit? Hmm... Längtar så efter att komma hem. Ska bli så skönt även om det första jag ska göra är att sätta igång att städa och våttorka alla ytor i hela lägenheten. Då får Adrian vara med sin pappa och ta igen massa mystid!

Imorgon ska vi till läkaren också.. Adrian är född med för kort tungband och imorgon ska det åtgärdas. Hans pappa får följa med för jag kommer aldrig klara av att följa med in. Ååååh vad jag inte vill, men samtidigt så är det bra att ha det gjort och slippa oroa sig för att han ska få problem med tal m.m. senare. Han har även "tappat taget" ofta den sista tiden när han ammat, så förhoppningsvis rättar det till sig nu också..


Fin kille i body från Tutta :)


Goddagens!

Jag passar på att tvätta här hos mamma och pappa, skönt att få det gjort innan vi kommer hem så jag slipper springa i tvättis :) Lär finnas en del tvätt att ta itu med hemma ändå för att inte tala om städning...

Har lagt en beställning på mataffären också, så imorgon fylls kyl och frys på hemma. Så skönt att slippa släpa tunga kassar upp för trapporna! Det är riktig vardagslyx!

Nej, nu piper torktumlaren så jag måste kila! Tjing så länge

Måndag

Har varit på språng typ hela dagen, därav dålig uppdatering...

Började dagen med att behöva väcka Adrian för att komma iväg i tid = mycket missnöjd herre! Sen begav vi oss till öppna förskolan i Farsta. Även om Adrian ännu inte har så mycket glädje av öppna förskolan så är det trevligt att komma ut lite! Sen gick jag och Emelie och åt lunch. Det blev McDonalds - fy mig!!

Efter lunch och lite kikande på julpynt (ja, redan!!) så fick jag skjuts till BVC - lyxigt värre! Adrian blev godkänd på tvåmånaderskontrollen men min BVCtant (hm, så kan man nog inte säga, hon kan inte vara äldre än 30-35...) var inte helt nöjd med hans viktuppgång. Lite tråkigt, men troligtvis inget att oroa sig över - han är ju go och glad i övrigt!

Vet ni vad? Imorgon flyttar jag hem! Har bott hos mina föräldrar i evigheter nu känns det som medan vårt badrum blivit renoverat men imorgon ska det äntligen vara klart! Var där och kikade idag och det är SÅ fint! Imorgon ska rörmokaren komma och sätta dit alla rör och toalett och grejer. Såååå glad!

 


Nu ska jag gå och lägga mig. Skruttis har sovit sen typ sex med matpaus halv nio. Hmm, undrar hur natten blir nu... Han lär ju vakna klockan sex imorgon bitti - jippi! Godnatt med er :)

Adrian växer

0 v + 0 d - 3610 g, 51,0 cm, huvudomf. 35,5 cm
0 v + 2 d - 3445 g
0 v + 5 d - 3630 g
2 v + 0 d - 4190 g
3 v + 1 d - 4260 g, 54,0 cm, huvudomf. 36,8 cm
4 v + 1 d - 4580 g, 54,0 cm, huvudomf. 37,4 cm
5 v + 2 d - 4840 g, 55,5 cm, huvudomf. 37,9 cm
7 v + 6 d - 5100 g, 57,5 cm, huvudomf. 38,8 cm
9 v + 6 d - 5480 g
12 v + 0 d - 5730 g, 61,0 cm, huvudomf. 40,0 cm
3 m + 21 d - 6350 g, 62,5 cm, huvudomf. 41,4 cm

Håller upp huvudet kortare stunder: 1 v
Håller upp huvudet längre stunder: 2 v
Följer objekt med blicken: 3 v
Första riktiga leendet: 4 v
Ler mycket och ofta: 7 v
Jollrar till svar: 7 v
Från mage till rygg: 2 m + 2 v
Från mage till rygg: 3 m + 3 v

Film

Adrian och jag har precis badat och han har tvärdäckat i sin säng. Om en halvtimme börjar Göta kanal 3 på tv4 ufilm så då blir det filmmys med mineralvatten och popcorn! Imorgon ska vi upp och gå till öppna förskolan i Farsta med Emelie och Albin. Det blir första gången för mig och Adrian så det blir spännande! På eftermiddagen ska vi till BVC på tvåmånaderkontroll också, nu väger nog min lillskit en bit över 5 kg tippar jag på... Mammas stora (läs runda!) grabb!

Lär nog somna sött någon gång under filmen så jag passar på att säga godnatt redan nu!

Adrian

Det här är Adrian - världens sötaste onge!


Välkommen!



Det här är jag - Eleonor, 22 år gammal, bosatt  i Stockholm. Min älskade son Adrian föddes den 30 augusti 2011, 3610 gram tung och 51 centimeter lång. Just nu njuter jag alltså för fullt av mammaledigheten, men arbetar annars som konsult inom ekonomi. I bloggen kommer ni få följa vår vardag - through the good and the bad.

Under graviditeten bloggade jag här, men jag känner för en nystart och en ny och fräsh blogg nu när Adrian är här och vi kommit in i vardagen.

Hoppas ni kommer trivas här och kika in fler gånger, och lämna gärna kommentarer!

 


RSS 2.0